En marxa la reordenació del port de Ciutadella

17/06/2011, 13:39

Ports IB activà el pla de reordenació del port interior de Ciutadella, que preveu la instal·lació de pantalans esportius, un projecte que Ports IB adjudicà el passat 11 de maig a la UTE Ferrovial Agroman S.A. - Alfer Metal per un import d’1.277.258 euros.

El Departament de Patrimoni del Consell de Menorca ha aprovat el projecte de seguiment arqueològic de l’obra. Fins el 24 de juny es realitzaran treballs d’inspeccions arqueològiques.

 

Al port de Ciutadella també es realitzaran les neteges de fons i desmuntatge de passarel·les, prèvies a la col·locació dels pantalans, l’obra civil d’instal·lació elèctrica i xarxa d’aigua potable necessàries per donar serveis a les torretes que es posaran als pantalans.

 

A finals de juny s’instal·laran els pilots i damunt els pantalans, les torretes, el sistema contra-incendis i els trens d’ancoratge.

 

Es preveu l’inici de l’explotació parcial dels pantalans a mesura que estiguin finalitzats. Està prevista la construcció de set pantalans, que suposaran la creació de 106 amarraments permanents per a embarcacions esportives de fins a 12 metres d’eslora i l’adequació de 53 metres d’amarrament per a embarcacions de pesca menor.

 

Descarregui aqui el plànol de reordenació.