Ports de les Illes Balears ha dut a terme exercicis de simulació d'emergències a tres dels seus ports

07/04/2011, 13:35

Els exercicis han estat dirigits als treballadors de ports per poder fer front a possibles emergències

quests simulacres es fan per motius de seguretat per preveure possibles riscs als ports. Per aquest motiu es va convidar a participar-hi a concessions, a confraries de pescadors, als club nàutics, varadors i llista 6a.
 
També vam comptar amb la participació imprescindible dels agents de seguretat externs com són els Bombers de Mallorca, Salvament Marítim i 112.Des de Ports IB ens confirmen que l'experiència ha estat molt positiva i que aquesta pràctica es continuarà realitzant a tots els ports de les Illes Balears.
 
Els ports i les dates dels simulacres van ser:
 
- PORT COLÒNIA DE SANT JORDI el 5 d'abril
- PORT PORTOCRISTO el 6 d'abril
- PORT DE FORNELLS el 8 d'abril