Ports IB en el 50 aniversari del Saló Nàutic de París.

13/12/2010, 10:50

Ports IB ha tancat la temporada de promoció nàutica en salons nàutics de l'any 2010 participant en el Saló Nàutic de París, que aquest any entre els dies 3 i 12 de desembre ha celebrat el seu 50 aniversari.

Un any més, i ja són 5 anys consecutius, Ports IB promociona les instal·lacions nàutiques de les nostres illes al mercat francès gràcies al conveni de col·laboració per a la promoció exterior de la nàutica signat entre Ports IB, Autoritat Portuària de Balears i la Cambra de Comerç de Mallorca.El divendres 10 de desembre es va celebrar el dia de les Illes Balears. En la imatge representants de l'Ajuntament i l'Estació Nàutica de Santa Eulària, conjuntament amb els representants de Ports IB, Autoritat Portuària de Balears i la Cambra de Comerç de Mallorca.