Ports IB col·labora amb el Trofeu S.A.R. Princesa Sofia

12/04/2010, 12:59

Su Majestad la Reina Doña Sofía va lliurar els premis de la 41ª edició del Trofeu S.A.R. Princesa Sofia Mapfre. L'empresa pública Ports IB s'ha col·laborat de forma directa en aquesta nova edició de la pretigiosa regata celebrada en aigües de la Badia de Palma

A l'acte de lliurament de trofeus celebrat el passat dia 2 d'abril en el Poble Espanyol va assistir el Sr. Antoni Armengol vicepresident de Ports IB . 

S'ha participat en les següents categories de trofeus els guanyadors dels quals han sigut:

  • Classe RS:X W (femení) - 3era classificada - Patró: Bryony Shaw

  • Classe 49er - 3er classificat - Patró: Stevie Morrison , Tripulant: Ben Rhodes Classe 470 

  • M (masculí) - 3er classificat - Patró: Onán Barreiros , Tripulant: Aarón Sarment Classe 470

  • W (femení) - 3era classificada - Patró: Emmanuelle Rol , Tripulant: Helena Defrance.

L'acte van assitir Francesc Antich, president del Govern dels Illes Balears; Josefina Ramis, consellera de Esports del Consell de Mallorca; Joana Barceló, consellera de Turisme del Govern balear; Diego González, delegat de Presidència per a l'Esport del Govern; Ramón Socías, delegat del Govern a Balears, i Aina Calvo, batlessa de Palma, entre uns altres. També van acudir el comandant general de la Zona de Balears, Mariano Estaun; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Mª Isabel González, a més de Teresa Lara, vicepresidenta de la Federació Internacional de Vela; Gerardo Pombo, president de la Real Federació Espanyola de Vela, i per part de Mapfre, empresa patrocinadora de l'esdeveniment, Julián Janariz, director general, i Teófilo Martínez, director de Mapfre a Balears, al costat de representants del Real Club Nàutic de Palma, del Club Nàutic S’Arenal, del Club Marítim Sant Antoni de la Platja i de l'Escola de Calanova, entitats organitzadores del Trofeu S.A.R. Princesa Sofia Mapfre