Maig 09. Jornada de neteja submarina del Port de Porto Cristo.

11/05/2009, 02:00
Aquest dissabte 9 de maig el port de Porto Cristo ha viscut una jornada de neteja submarina de les seves aigües.

L'organització s'ha realitzat per part de la conselleria de mediambient, a través de l’empresa pública Ports IB, i amb la col·laboració del submarinistes voluntaris SKUALO Esports d'Aventura, la Junta de Districte de Porto Cristo, voluntaris de protecció civil i El Matambrito SL (serveis d'explotació de platges, salvament i socorrisme).La jornada va ser molt profitosa en quant a participació i col·laboració dels voluntaris i es va poder retirar un gran volum de material del fons del port.

 


 

Aquesta es una nova actuació de Ports IB per la millora de la qualitat de les aigües dels nostres ports i igualment es vol aprofitar jornades com la d'aquest dissabte perquè la ciutadania pugui veure de forma directa quines són les conseqüències de llançar el seu fems a la mar i en aquest cas, més concretament, les conseqüències en els ports.