Nov 08. Presentació Oficial de la IVª edició de la Regata Soller - Canal de Mallorca

19/11/2008, 02:00

 

Regata Soller – Canal de Mallorca
IVª EDICION
RC Maritim Barcelona –Port Soller

En el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, el diumenge 15 de novembre va tenir lloc la Presentació Oficial de la IVª edició de la Regata Soller - Canal de Mallorca, organitzada per ANAM -Associació de Navegants d'Altura Mediterranis- i el Reial Club Marítim de Barcelona, en  col·laboració amb el Ajuntament de Soller, i amb el suport de Ports de les Illes Balears i Marina Tramontana.

La Regata Soller - Canal de Mallorca commemora l'antiga destinació unit per la línia regular de vapors de càrrega i passatge, Barcelona - Soller -Port Vendres de finals del segle XIX. La Presentació Oficial que s'ha celebrat conjuntament amb les regates del CIRCUIT ANAM DE REGATES ALTURA 2009 i ha contat amb l'assistència de més d'un centenar de regatistes i aficionats a la vela i amb la presència de les següents autoritats.

·    Margarita Llompart, Regidora de Turisme de Pollença
·    Pere Palou, Ports de les Illes Balears
·    Pere Albó, Batle de Sant Feliu de Guixols
·    Pepe Sanchez, Comodor del Club Nautic El Balis
·    Pere Rimbau Vice Comodor del Club Nautic Sant Feliu de Guixols
·    Pepe Ferres, President d’ANAM

Aquesta IVª Edició de la Regata, tindrà lloc en els quatre dies del Pont del Pilar, del divendres 9 al dilluns 12 d'octubre, amb un recorregut de mitja distància de 92 milles nàutiques del Reial Club Marítim de Barcelona a Port Soller. La prova està reservada a velers de creuer i es correrà sota la formula de compensació de temps RN, aplicat a vent mig per a monocascos i MOCRA per a multicascos., enquadrats en les següents categories:

ALFA: Creuers Actuals, dissenys a partir del/1 I/98 .
INDIA: Creuers Actuals, dissenys fins al 31/XII/97
BRAVO: Creuers Actuals, dissenys fins al 31/XII/87
CHARLIE: Creuers Actuals, dissenys fins al 31/XII/77
DELTA: Multicascos de creuer
GOLF: Tripulacions reduïdes: un o dos tripulants.
ECHO: Vaixells d'alta competició (TCF>1.250 i RPP>125)

La Regata Soller-Canal de Mallorca, és una regata d'altura de mitja distància, que uneix el ports mes propers¡ de la Peninsula i la Illa de Mallorca: Barcelona i el Port de Sóller.