Nov 08. Ports de les Illes Balears un any més en una nova edició de Saló Náutic de Barcelona.

04/11/2008, 02:00

Ports de  les Illes Balears juntament amb la  conselleria de Medi Ambient i la conselleria de Turisme participarà amb un estand institucional durant el pròxim Saló Nàutic de Barcelona que tindrà lloc del 8 al 16 de novembre de 2008.

Dia 10 de novembre a les 11.00h,  en el nostre estand situat en el recinte de Gran Via, pavelló 1, nivell 0, estand 660 es realitzarà  l'acte del “Dia de Balears” en el saló Nàutic de Barcelona. A aquest acte hi assistiran el conseller de medi ambient del Govern de les Illes Balears i president de Ports de les Illes Balears, Miquel Àngel Grimalt i el vicepresident de Ports de les Illes balears, Manuel Patiño

El saló Nàutic de Barcelona és la fira nàutica més gran d'Espanya i de les més importants d'Europa juntament amb Dusseldorf, Génova i Paris, amb 180.000 visitants i 686 expositors.

És el punt de trobada de tot el sector nàutic i portuari espanyol i una de les fires més important per a moltes empreses nàutiques de la nostra comunitat.

Ports de les Illes Balears donarà a coneixer les actuacions que s’està efectuant  per oferir als nostres visitants uns ports moderns i sostenibles mediambientament i que siguin una porta d'entrada per a les nostres illes del turisme nàutic de qualitat, i a més, fomentar aquest tipus de turisme fora de temporada alta.