Gen 08. Fira Nàutica de Düsseldorf

28/01/2008, 01:00

 Durant els dies 19 al 27 de gener de 2008 ha tingut lloc una nova edició de la Fira Nàutica de Dusseldorf.

Es tracta de la major fira nàutica d'Europa amb prop de 1.699 expositors de 57 paises repartits en 17 pabellons i amb una extensió total de 220.000 metres quadrats. Novament la Cambra de comerç de Mallorca ha disposat d'un stand propi i a aquesta edició s’afegeig la participació addicional de Ports dels Illes Balears, l'ens públic de gestió dels 41 ports que són competència de la nostra Comunitat Autònoma. Amb un objectiu principal de promocinar internacionalment les nostres instal·lacions portuàries i d'aquesta forma donar suport i impulsar el sector i el turisme nàutic de les nostres illes.

 
Per a reforçar aquesta presència, es va celebrar el passat 23 de gener el Dia de Balears, i al cual van assistir el Vicepresident Sr. Manuel Patiño i la Directora Sra. Mónica Pozuelo de Ports dels Illes Balears. Així mateix, també van assistir el Vicepresident de la Cambra de comerç el Sr. José Luis Roses Ferrer, la Presidenta de la APEAM Sra. Cristina Sastre, el Sr. Bartomeu Deyà Gerent de Foment de Turisme de Mallorca i el President de Formentera Mar el Sr. Nicolás Mayol, i nombrosos representants d'empreses de Charter.