Maig 09. Responsabilitat social en el manteniment dels ports de l'illa de Mallorca

26/05/2009, 02:00





La conselleria de medi ambient, a través de l’empresa pública Ports IB, ha signat contractes de manteniment del ports de l’illa de Mallorca amb la Federació d’Entitats i serveis de Salut Mental de Mallorca.

Concretament es realitzarà el manteniment dels ports de l'illa de Mallorca en: pintura d'elements portuaris (norais, papereres, pilons, bancs,  balisament, aparcaments , torretes, etc), neteja d'elements d'acer inoxidable (papereres, baranes, pèrgoles, ...), pintura d'edificis (façanes i interiors), manteniment d'elements de fusta (bancs, gelosies de pèrgoles, paviment de fusta, façanes de fusta) i senyalització horitzontal.

Las tasques de manteniment tindrà una durada fins a 31 de desembre de 2009.


Per l'execució dels treballs a realitzar s'ha dividit la illa en 4 zones,

 

 

 

  • ASSOCIACIÓ ESTEL DE LLEVANT de Manacor:  port de PORTOCRISTO, por t de CALA BONA, port de CALA RATJADA i port de PORTOPETRO




  • FUNDACIÓ ES GARROVER d’Inca: port de CALA FIGUERA I por t de POLLENÇA




  • ASSOCIACIÓ MALLORQUINA PER A LA SALUT MENTAL GIRA-SOL: port de SÓLLER, port de COLÒNIA DE SANT. JORDI i port de  PORTOCOLOM



  • FUNDACIÓ DEIXALLES CALVIÀ, a la zona de Ponent: port d'ANDRATX.


Les Entitats i Serveis Pro Salut Mental treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per malalties mentals i les seves famílies i la sensibilització social.