La presidenta del Govern analitza amb representants municipals i entitats les principals necessitats de San Antoni de Portmany

18/05/2016, 13:23

Francina Armengol ha realitzat una visita institucional al municipi, on anuncia un pla d'intervenció al port que preveu una inversió superior als 3 milions d'euros.

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha realitzat avui una visita institucional a Sant Antoni de Portmany on ha programat una reunió amb la corporació local, a més d'un encontre amb una cinquantena d'entitats locals.

L'ajuntament ha traslladat a la representant de l'executiu la necessitat de realitzar inversions de calat al municipi, la definició de les quals es recollirà en un pla estratègic que el consistori està elaborant en aquests moments.

Armengol ha pogut conéixer algunes de les principals intervencions que podria recollir aquest pla, la consecució del qual es planteja a llarg termini (2016-2030) i amb suport institucional.

Al llarg de la visita, la presidenta ha anunciat una inversió al port de Sant Antoni superior als 3 milions d'euros, en intervencions diverses per al manteniment i la modernització de les seves instal·lacions.

Aquest pla es durà a terme al llarg de tota la legislatura i servirà per millorar les infraestructures portuàries i també aquells espais d'ús públic, com ara l'ajardinament, els paviments o l'enllumenat. A més, es durà a terme un canvi d'usos al port que possibilitarà la creació d'uns 300 amarraments de base, reduint considerablement la llista d'espera del port.

La presidenta ha conclòs la visita institucional a Sant Antoni de Portmany amb una reunió amb més de 80 persones, representants d'una cinquantena d'entitats locals del municipi. Les entitats han pogut traslladar a la presidenta les seves principals reivindicacions, en matèria cultural, laboral, social o esportiva, i compartir amb ella alguns dels problemes comuns que pateixen.

La presidenta ha anunciat una inversió al port de Sant Antoni superior als 3 milions d'euros.

La presidenta ha visitat les instal·lacions del Port de Sant Antoni acompanyada del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, el gerent de Ports de les Illes Balears, Pedro Puigdengoles, i el batle de Sant Antoni de Portmany, José Tur.

La visita al municipi ha finalitzat amb una reunió amb les diverses entitats del municipi per conèixer les seves inquietuds i necessitats.