La Direcció General de Ports anuncia millores en la zona portuària de Fornells

19/10/2015, 17:52

El batle des Mercadal formarà part del consell assessor de Ports IB.

El director general de Ports i Aeroports del Govern balear, Xavier Ramis, i el gerent de Ports de les Illes Balears, Pedro Puigdengoles, acompanyats pel batle des Mercadal, Francesc Ametller, han visitat el port de Fornells per acordar les actuacions que s’hi han de dur a terme per millorar-lo.

Durant la visita han conegut de primera mà les mancances i s’ha valorat la possibilitat de dur endavant obres de millora de la zona portuària, tant de la pavimentació com de l’equipament mobiliari i de les diferents instal·lacions. Els responsables de Ports s’han compromès a executar aquestes millores. Igualment, s’ha plantejat també la realització d’un estudi sobre l’estat actual del dic.

Així mateix, Ports ha comunicat que s’ha iniciat ja la revisió de la llista d’amarraments del port amb l’objectiu de depurar les llistes d’espera. A més a més, cal recordar que el port de Fornells està inclòs en la llista de ports en els quals, abans del 31 de desembre de 2015, s’han de revisar les autoritzacions dels amarraments de base. Així, les persones que tenguin una autorització han de sol·licitar-ne la renovació a Ports de les Illes Balears (www.portsib.es). A més de les autoritzacions d’amarraments del port de Fornells, s’han de renovar les d’Andratx, Banyalbufar, Ciutadella, Fornells, Portocolom, Sant Antoni i s’Estanyol.

Finalment, el director general de Ports, Xavier Ramis, ha comunicat a Francesc Ametller, batle des Mercadal, que formarà part del Consell Assessor de Ports de les Illes Balears.

El director general de Ports, Xavier Ramis; el gerent de Ports IB, Pedro Puigdengoles, i el batle des Mercadal, Francesc Ametller, durant la visita al port de Fornells, amb els seus responsables.