El director general de Ports i Aeroports visita les obres de millora de la vorera del Port d'Andratx

09/02/2015, 08:55

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha visitat aquest matí les obres de millora de la vorera que Ports IB està duent a terme al Port d'Andratx. A la visita també han acudit el director gerent de l'ens portuari autonòmic, David Gómez, i el batle d'Andratx, Llorenç Suau.

Durant la visita, el director general ha pogut realitzar un seguiment de l'obra d'execució d'una nova vorera a l'Avinguda Mateu Bosch d'aquest port, ocupada anteriorment per places d'aparcament.

D'altra banda, cal recordar que durant les properes setmanes començaran les obres de la tercera fase del projecte de reforma i millora de l'enllumenat públic del Port d'Andratx. Amb aquestes obres es substituiran els fanals existents en el tram de l'Avinguda Gabriel Roca, situats pròxims al mur de tancament del club nàutic amb el passeig.

D'aquesta manera, les lluminàries compliran amb la normativa relativa a contaminació lumínica. També es substituiran les llums existents per altres de 100 W i 70 W. Aquesta obra forma part de les 20 actuacions que Ports IB durà a terme en els seus nou ports de gestió directa durant aquest 2015, a les quals destinarà un total de 7.651.728 euros.