Avui ha tengut lloc el Consell d'Administració ordinari del mes d'agost de PortsIB

25/08/2014, 15:54

A la reunió s'ha informat sobre la cessió de locals a la Confraria de Pescadors de Sant Antoni i de la retirada del contenciós de la UTE Port de Ciutadella relativa a la construcció del dic de Son Blanc, entre altres temes.

El Consell d’Administració de Ports s’ha reunit avui en sessió ordinària i, entre els punts aprovats, en destaquen:

L'aprovació de continuar amb la tramitació de la sol·licitud de la Confraria de Pescadors de Sant Antoni de Portmany perquè s’ocupin locals a l’edifici portuari destinat a usos pesquers (pesat de peix, tres càmeres frigorífiques, oficines, magatzem i lavabos), per un període de 10 anys i una superfície a atorgar en concessió de 172,74 m2.

Amb aquest acte, la totalitat del locals existents als ports autonòmics estan en procés d'adjudicació a les respectives confraries.

A més a més, s'ha donat comte de la decisió de la UTE Port de Ciutadella,formada per les empreses: Matías Arrom Bibiloni SL, Ferrovial Agroman SA, Pedres Ciutadella i Serveis SL, de desistir del contenciós administratiu que presentà per suposats problemes en l’extracció de materials de pedreres per a l’execució de l’obra d’ampliació del port de Ciutadella. L'import de la reclamació ascendia a 8.126.214,39 €.

També s'ha tractat sobre l'autorització de la zona de fondeig en boies al Port de Portopetro, així com altres temes de gestió directa de l'ens.