Arriben els creuers Seabourn Sojourn i Star Flayer als ports de Ciutadella i Sóller

08/08/2014, 15:20

El creuer Seabourn Sojourn ha arribat aquest matí al port de Ciutadella, amb 429 passatgers i 345 tripulants a bord.

El vaixell, procedent de la localitat francesa de Sète, romandrà en aquest port menorquí fins a les 17.00 hores, moment en què reprendrà el seu viatge cap a la següent destinació a l'illa d'Eivissa. Cal recordar que aquesta és la tercera vegada, en 2014, que aquest creuer fa escala en aquest port menorquí. La primera d'elles va ser el passat 9 de juny, en aquesta ocasió amb 452 passatgers a bord i la segona, un mes després, el 7 de juliol, amb 446 creueristes.

Per altra banda, el creuer Star Flayer ha arribat avui migdia al port de Sóller amb 127 passatgers i una tripulació de 80 persones a bord. Ve de Maó i aquest horabaixa prendrà rumb cap a Palma de Mallorca. Enguany, és la 6a escala del buc.

Els creuristes del Seabourn Sojourn han arribat en barca al centre del port.

A l'arribada al Port de Ciutadella els cavallers de les Festes de Sant Joan han rebut els turistes.

L'Star Flayer ha quedat fondetjat dins el Port de Sóller.