Ciutadella ha rebut avui el seu quart creuer turístic

02/10/2013, 15:43

El dic Seabourn Quest ha fondejat aquest matí a la badia i s'ha procedit al trasllat dels passatgers mitjançant barques.

El creuer, amb bandera de les Bahames, Seabourn Quest ha fondejat aquest matí per tercera vegada a la badia de Ciutadella i, igual que en anteriors ocasions, s'ha procedit mitjançant barques al trasllat dels passatgers fins al port. Es tracta del quart creuer que arriba enguany a Ciutadella ja que en el passat mes d'abril va atracar al dic de Son Blanc al Quest For Adventure que té previst visitar de nou el port exterior en els mesos de novembre i desembre.

Per la seva banda, el Seabourn Quest, amb capacitat per a 456 passatgers i 343 tripulants i que ha arribat a la badia de Ciutadella a primera hora i sortirà aquesta tarda amb destinació a Eivissa, té igualment previst fer encara una altra escala la propera setmana. Així, i si les condicions climatològiques no ho impedeixen, el 2013 hauran estat nou les escales de creuers turístics que haurà rebut Ciutadella.

L'arribada de creuers als ports autonòmics s'emmarca en el treball de promoció que es porta a terme des de la Conselleria de Turisme i Esports i, en concret, des de l'ens públic Ports IB amb l'objectiu de seguir impulsant l'activitat de creuers.

Des de fa dos anys, la Conselleria assisteix a la Seatrade Cruise Shipping, la principal trobada del mercat de creuers a nivell mundial que se celebra a Miami Beach Convention Center i on el passat mes de març, el director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero , va poder constatar l'interès suscitat pel port de Ciutadella com a destinació entre diverses navilieres.