El director general de Ports i Aeroports i el gerent de Ports IB visiten el Saló Nàutic de Barcelona per promocionar les Balears com a destinació per al turisme nàutic

30/09/2013, 13:51

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero i el director gerent de Ports IB, David Gómez, van assistir el passat 27 de setembre al Saló Nàutic de Barcelona on després de visitar l'estand de les Balears, van mantenir diverses trobades amb representants del sector amb l'objectiu de promocionar les Illes com a destinació per al turisme nàutic.

Posteriorment, Antonio Deudero i David Gómez van assistir també a la presentació de la 27 edició de la Ruta de la Sal - Trofeu Pepe Ferres, una regata d'altura mediterrània per a embarcacions de creuer a vela que se celebrarà del 17 al 20 d'abril de 2014 i que cobreix el recorregut de Barcelona i Dénia a Eivissa.

Ports de les Illes Balears i l'Agència de Turisme de les Balears (ATB) van estar presents al Saló Nàutic de Barcelona fins el passat diumenge dia 29. L'oferta balear ha estat a disposició del públic visitant en un estand propi en el qual també van assistir en qualitat de coexpositors la Fundació de Turisme d'Eivissa i l'Associació d'Empreses Nàutiques de Balears.

Durant els primers set mesos del present any, més de 216.000 turistes nàutics han visitat Balears, xifra que apunta una tendència a l'alça per a aquest segment del mercat turístic respecte a l'any anterior. Cal esmentar que durant el 2012 van ser prop de 370.000 els turistes nàutics que van visitar la comunitat balear, xifra que equival al 3% de la totalitat de turistes que aquest any van rebre les Illes Balears.