El director general de Ports i Aeroports assisteix a l'arribada del primer creuer al port de Sóller

08/08/2012, 09:34

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha assistit, acompanyat pel batle de Sóller, Carlos Simarro i les regidores de Turisme i del Port, Catalina Pomar i Andrea Pomar, respectivament, a l'arribada del primer creuer al port de Sóller.

El director general i la resta d'autoritats han estat rebuts a bord del Seabourn Quest, amb bandera de les Bahames, pel capità a qui han agraït que la naviliera hagi triat el port autonòmic de Sóller com a destinació de la seva ruta i han manifestat el seu desig que aquesta companyia inclogui aquest port en el seu catàleg de rutes. De fet, el proper dia 6 de setembre, el creuer Seabourn Quest tornarà a recalar al port de Sóller.

El Seabourn Quest, amb una capacitat per a 450 passatgers i amb 335 tripulants i construït a la drassana T.Marriotti de Gènova, ha fondejat a la rada exterior del port i s'ha procedit al trasllat dels passatgers mitjançant petites barques fins al moll comercial.

Antonio Deudero ha recordat que fa tot just dos mesos va arribar un altre gran creuer al port autonòmic de Sant Antoni, el primer que es rebia des de 1983 i que en el passat mes de juny, aquest mateix creuer va arribar al port de Ciutadella. El director general ha explicat que l'arribada de creuers als ports d'interès autonòmic és fruit del treball que es porta a terme des del Govern balear per a la promoció d'aquests ports en l'àmbit del turisme de creuers així com del treball efectuat pel personal de Ports IB qui fan possible l'arribada dels grans vaixells.

Per la seva banda, el batle de Sóller, Carlos Simarro, ha manifestat sentir-se molt orgullós per l'arribada d'aquest primer creuer turístic i ha assenyalat que es tractava del primer dia d'un futur molt interessant per al municipi de Sóller. El primer edil ha traslladat també el seu agraïment al Govern balear per la feina que està realitzant de promoció dels ports autonòmics.