Presenten en el Saló Nàutic Internacional de Barcelona la I Regata Sitges-Ciutadella, la XV edició de la regata d'altura Badia de Pollença i la VI Regata Sóller-Canal de Mallorca

06/11/2011, 14:48

L’estand que Ports IB comparteix amb diverses associacions nàutiques en el Saló Nàutic Internacional de Barcelona va ser inaugurat oficialment el diumenge amb la presentació de la I Regata Sitges-Ciutadella que es disputarà el proper 15 de juny.

La regata va ser presentada pel director de la regata Enric Curt i tot seguit va cedir la paraula al Director-Gerent de Ports IB, sr. Daniel Ramis, qui va donar la benvinguda als assistents i va agrair la col·laboració a les associacions que han patrocinat l’estand de Ports. A l'esdeveniment també van assistir el batle de Ciutadella, José Mª de Sintas; el president de la Marina Port d’ Aiguadolç, Albert Bertran; el president del club Nàutic de Ciutadella, Bartolomé Carrasco, i representants dels clubs i de les diferents federacions de vela i la Real Associació Nacional de Creuers.

En un altre acte celebrat en l'Espai de la Mar del Saló Nàutic, el Gerent va presentar juntament amb l'Associació de Navegants d'Altura (ANAM); el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, les diferents federacions de vela i la Real Associació Nacional de Creuers, la XV edició de la regata d'altura Badia de Pollença que es disputarà del 25 al 27 de maig de 2012. De la mateixa manera va tenir lloc la presentació de la VI Regata Sóller-Canal de Mallorca, que parteix del Club Nàutic del Garraf i arriba al Port de Sóller i se celebra de l'11 al 14 d'octubre.

Ports de les Illes Balears assisteix al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que se celebra fins a diumenge que ve, dia 13, compartint stand amb diverses associacions gràcies a un conveni de col·laboració signat entre el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado i l'Associació d'Instal·lacions Nàutiques Esportives de Balears (ANADE); l'Associació Espanyola de Grans Iots (AEGY) i l'Associació d'Empreses Nàutiques de Balears (AENB), totes elles integrades en la Federació d'Empreses Nàutiques de les Illes Balears (FENIB), pel qual aquestes entitats sufraguen la totalitat del pressupost designat per a la participació en el Saló Nàutic de Barcelona que celebra, aquest any, el seu 50 aniversari.