Ports de les Illes Balears participarà en el Saló Nàutic Internacional de Barcelona

31/10/2011, 13:19

El conseller Carlos Delgado ha signat convenis de col·laboració amb diverses associacions nàutiques que assumeixen la totalitat del pressupost

Ports de les Illes Balears acudirà i participarà en el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que aquest any celebra el seu 50 aniversari , gràcies al conveni de col·laboració signat entre el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, i diverses associacions nàutiques per promocionar el sector i fomentar l'afició a la nàutica en aquest gran escenari que se celebra a partir del proper dissabte, 5 de novembre.

L'assistència de Ports IB en aquesta trobada de la nàutica esportiva i d'esbarjo ha estat possible gràcies als convenis signats amb l'Associació d'Instal·lacions Nàutiques Esportives de Balears (ANADE), l'Associació Espanyola de Grans Iots (AEGY) i l’Associació d’Empreses Nàutiques de Balears (AENB), totes elles integrades en la Federació d'Empreses Nàutiques de les Illes Balears (FENIB).
 
Així, Ports IB compartirà el stand amb aquestes entitats que sufragaran la totalitat del pressupost designat per a la participació en aquest Saló Nàutic, el més important que se celebra a Espanya i un dels primers d'Europa i que s'ha consolidat amb el pas dels anys com el principal dinamitzador comercial del sector .