Primera reunió del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears

30/09/2011, 12:22

La seu de la Conselleria de Turisme i Esports va acollir la sessió ordinària del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, presidit pel conseller Carlos Delgado, i que compta per primera vegada amb una àmplia representació del sector nàutic.

La seu de la Conselleria de Turisme i Esports va acollir la sessió ordinària del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, presidit pel conseller Carlos Delgado, i que compta per primera vegada amb una àmplia representació del sector nàutic.

En aquesta primera reunió, els consellers van acceptar el seu nou càrrec; es va nomenar el nou secretari i, entre altres temes, es va ratificar la resolució per la qual en el seu moment es va decidir ajornar fins al fi de la temporada estival les obres d'instal-lació dels pantalans del Port Antic de Ciutadella atenent tant a l'informe favorable d'obra com a la sol-licitud efectuada en el seu moment pel propi Ajuntament i pel sector. Aquestes obres d'instal-lació dels pantalans han començat aquests dies.

D'altra banda, el nou Consell d'Administració va donar llum verda al projecte de reparació del dic de la instal-lació portuària de Banyalbufar. Aquest projecte, que compta amb un pressupost de poc més de 139.000 euros, consisteix en reparar una cavitat de l'interior del dic i amb la seva execució es dóna resposta a una reivindicació dels usuaris d'aquest lloc.